AVENTURI CU ÎNCURCĂTURI

 

100 de artişti, numere de jonglerie, acrobaţie şi spectaculoase dresuri de cai. Sunt ingredientele celei mai noi premiere a Circului Metropolitan Bucureşti care se numeşte ”Aventuri cu încurcături” şi în centrul căreia se află celebrele personaje Asterix şi Obelix.

Timp de 90 de minute copiii de toate vârstele sunt invitați într-o călătorie imaginară prin mai multe ținuturi ale lumii, o călătorie pe parcursul căreia se vor întâlni cu personaje de poveste din care nu vor lipsi acrobațiile și dresurile de cai, câini, papagali și ponei.

Muzica originală, efectele 3D, videoproiecțiile create special sunt celelalte ingrediente care fac din “Aventuri cu încurcături” un spectacol savuros destinat tuturor celor care iubesc fascinanta lume a Circului.

Prețul biletelor este de 60 lei pentru adulti și 30 de lei pentru copii, studenți și pensionari.

ALEGE CULOAREA

Culorile verii… culorile toamnei… culorile vieții, dar mai cu seamă culorile jocului. Și spuneți voi unde se întâlnesc culorile vii ale verii, culorile intense ale toamnei, jocul, bucuria vieții altundeva decât în Arena Circului.

În ochii acrobaților și gimnaștilor, în luminile scenei, în zborul lor cu costume viu colorate care strigă: ”…Veniți la Circ! Veniți să ne vedeți! Veniți să cunoaștetț culoarea iubirii… a curajului… a înțelepciunii… a bunătății…”

Culorile binelui în spectacolul nou, frumos și plin de îndrăzneala care se cheamă… Cum putea să se cheme?

Culorile jocului… un zbor de frunze de lumină sub cupola Circului Metropolitan București.

Hai alături de artiștii Circului Metropolitan București și Alege Culoarea – într-un spectacol de zile mari în care numerele de echilibristică uluiesc prin precizia și eleganța lor, în timp ce  jongleriile se împletesc cu acrobații neașteptate!

Nu rata șansa de a-ți bucura sufletul de copil- orice vârstă ai avea-  și poposește în sala de spectacole a Circului Metropolitan Bucuresti in fiecare week-end și vei avea parte de explozie de culoare și de cele mai spectaculoase acrobații și cele mai îndrăgite dresuri de cai.